Hilversum,
14
juli
2017
|
12:06
Europe/Amsterdam

Annette van Trigt en Agnes Brunninkhuis op De Perstribune van MAX

Zondag 16 juli

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag Annette van Trigt en oud-volleybalinternational Agnes Brunninkhuis.

Annette van Trigt, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is woordvoerder van de KNVB tijdens het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. In het verleden was Van Trigt onder meer werkzaam als radio- en tv-presentator bij Veronica en Studio Sport. Ook maakte ze een aantal documentaires over de paardensport.

Agnes Brunninkhuis, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is 186-voudig volleybalinternational. In 1985 werd ze met de volleybalvrouwen derde op het EK. Door knieproblemen kwam de sportieve loopbaan van Brunninkhuis vroegtijdig ten einde. Drie jaar geleden verloor ze een schoonzus bij de ramp met de MH17.

Verder is ‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt zondag bij oud-voetbalinternational Anouk Hoogendijk. Mediadeskundige Ron Vergouwen is er zondag ook. In zijn tv-rubriek Kassie Kijken duikt hij in de televisieloopbaan van Wilfred Genee.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 16 juli
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1

www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune