Hilversum,
04
januari
2019
|
13:39
Europe/Amsterdam

Annet Malherbe, Jeroen Snel en Tatum Dagelet te gast bij Tijd voor MAX

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van Tijd voor MAX. In de eerste week van het nieuwe seizoen, van maandag 7 tot en met vrijdag 11 januari ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Annet Malherbe, Jeroen Snel en Tatum Dagelet langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Op de eerste dag van het nieuwe seizoen, maandag 7 januari, ontvangen Sybrand en Martine Annet Malherbe en René van ’t Hof. Samen zijn zij te zien in de theatervoorstelling LIEFDESVERKLARING (voor altijd). Het theaterstuk is een afwisselend dolkomische en bloedserieuze voorstelling, waarin de acteurs een ode aan de toeschouwer brengen en concluderen dat hun relatie met het publiek een kwestie van echte liefde is.

Dinsdag 8 januari schuift volkszanger Wesly Bronkhorst aan. Onlangs bracht hij zijn tweede album, Trots, uit. Ook is hij genomineerd voor de Edison Pop in de categorie Hollands én in oktober staat hij in AFAS Live. Hoe verklaart hij zelf zijn grote succes? Natuurlijk zal Wesly ook live in de studio, samen met zijn band, een optreden verzorgen.

Journalist en koningshuisdeskundige Jeroen Snel is woensdag 9 januari te gast bij Tijd voor MAX. Het EO-royaltyprogramma Blauw Bloed bestaat 15 jaar en Jeroen is al vanaf het begin als presentator aan het programma verbonden. Hopelijk vertelt hij in Tijd voor MAX meer over wat hij in al die jaren gezien en gehoord heeft achter de koninklijke schermen.

Tatum Dagelet neemt donderdag 10 januari plaats aan de tafel van Tijd voor MAX. Voor de NTR gaat zij een programma maken over gescheiden ouders, Van Vader naar Moeder. Hierin gaat ze met kinderen van gescheiden ouders op pad, want hoe voelt het eigenlijk als je vader en moeder niet meer samen zijn?

Op vrijdag 11 januari komt Thomas Berge langs. 2018 was in vele opzichten een jaar met een gouden randje voor de artiest uit Twente, die bijvoorbeeld zijn 15-jarig jubileum als zanger kon vieren. Tegelijk kwam er een einde aan de relatie met zijn grote liefde. Daarover gaat zijn nieuwe single, Laten gaan. Met Thomas blikken we terug en kijken we vooruit, en natuurlijk treedt hij voor ons op met zijn nieuwste succesnummer. Vanaf 11 januari zal Carrie ten Napel invallen bij Tijd voor MAX als Sybrand of Martine niet aanwezig is.

Tijd voor MAX
Maandag 7 januari tot en met vrijdag 11 januari
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

www.instagram.com/tijdvoormax | www.facebook.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX |