Hilversum,
24
oktober
2016
|
15:19
Europe/Amsterdam

Annemarie, Francis, Guido, Janny én Robèrt in laatste aflevering van Smaakt naar meer

De Beste Thuisbakker van Nederland is bekend en Heel Holland Bakt 2016 zit er op. Althans… bijna! Want aanstaande woensdag is het bij MAX nog één keer genieten geblazen in de leukste nabeschouwing van Nederland. Annemarie, Francis, Guido, Janny, Robèrt én alle andere kandidaten zijn vanaf 21.25 uur op NPO 1 te gast bij André van Duin in Smaakt naar meer.

Annemarie mag zich een jaar lang De Beste Thuisbakker van Nederland noemen. In een spannende finale klopte ze haar medefinalisten Francis en Guido. Hoe kijkt Annemarie terug op de laatste, allesbeslissende aflevering én de rest van het seizoen? En hoe voelt het eigenlijk om De Beste Thuisbakker van Nederland te zijn?

Finalisten Francis en Guido schopten het tot de laatste aflevering, maar grepen nèt naast de eerste prijs. Toch kunnen ze tevreden terugkijken op een geslaagd bakavontuur. Hoe ziet het leven na Heel Holland Bakt eruit? En geen feestelijke afsluiting zonder hen, dus uiteraard zijn juryleden Janny en Robèrt ook van de partij. Als kers op de taart zijn óók de andere deelnemers van dit seizoen aanwezig in de studio.

Afscheid nemen bestaat niet
Voor alle bakkermakkers die bang zijn om in een zwart bakgat te vallen is er goed nieuws: het hele jaar door kan men met bakvragen terecht op www.heelhollandbakt.nl. Bovendien komt de leukste baksite van Nederland het komende jaar met handige bakupdates, lekkere recepten en veel extra’s. Óók als Heel Holland Bakt even niet op tv te zien is.

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 26 oktober
Om 21.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer