Hilversum,
06
december
2019
|
15:05
Europe/Amsterdam

Anne-Marie Jung, Martin Hendriksma, Irene Moors en Robèrt van Beckhoven te gast bij Tijd voor MAX

Maandag 9 december tot en met vrijdag 13 december om 17.10 uur op NPO 1

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 december schuiven er weer verschillende gasten aan bij Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze week zijn onder anderen Anne-Marie Jung, Martin Hendriksma, Irene Moors en Robèrt van Beckhoven te gast bij Tijd voor MAX.

Deze week gaat de voorstelling Hendrik Groen – Zolang er leven is in première in het theater, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert en de Omanido's. Maandag 9 december is acteur Anne-Marie Jung te gast, zij vertolkt afwisselend met Cynthia Abma de rol van de directrice. In de keuken staat culinair expert Janny van der Heijden. Zij steunt het initiatief Stoel vrij met kerst, waarbij sociale organisaties hun netwerk inzetten om eenzame mensen uit te nodigen voor een kerstdiner in huiselijke sfeer. In de studio laat Janny zien hoe je in korte tijd een smakelijk driegangenmenu op tafel zet.

Op dinsdag 10 december schuift musicalster Tessa van Tol aan. Zij speelt Anastasia in de Nederlandse versie van de gelijknamige musical, genomineerd voor de publieksprijs Beste Musical. De musical vertelt het verhaal over de mysterieuze verdwijning van de laatste Russische tsarendochter Anastasia Romanov. Ook kunsthistoricus en conservator van Paleis Het Loo Paul Rem is te gast, hij heeft voor Tijd voor MAX de voorstelling gezien en geeft zijn deskundig oordeel.

Op woensdag 11 december is schrijver en Rijnkenner Martin Hendriksma te gast. Vanaf zaterdag 4 januari 2020 wordt het nieuwe MAX-reisprogramma Langs de Rijn uitgezonden, waarin Martin samen met presentator Huub Stapel de Rijn afzakt, vanaf de bron in de Zwitserse Alpen tot aan de plek waar hij bij Hoek van Holland de Noordzee instroomt.

Op eerste kerstdag wordt door Omroep MAX de registratie van het Trouw Kerstconcert uitgezonden. Eén van de artiesten die daaraan meewerkt is Hadewych Minis, donderdag 12 december schuift zij bij Sybrand en Martine aan. Ze blikt alvast vooruit naar het concert, maar vertelt ook over haar theatershow Hadewych doet de dames waarin ze de allermooiste, door vrouwen gezongen, liedjes ten gehore brengt.

We sluiten de week af op vrijdag 13 december met een bezoek van Robèrt van Beckhoven en Irene Moors. Zondag 15 december begint weer een nieuwe editie van Heel Holland Bakt, waarin Robèrt natuurlijk een belangrijke rol speelt, en op woensdag 25 december begint Doorbakken gepresenteerd door Irene Moors. In Doorbakken gaat Irene in op de gebeurtenissen rond Heel Holland Bakt met Janny en Robèrt.

Tijd voor MAX
Maandag 9 december tot en met vrijdag 13 december
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX