Hilversum,
21
maart
2016
|
09:59
Europe/Amsterdam

Anita Witzier, Paul de Munnik en Edsilia Rombley te gast bij Tijd voor MAX

Vanaf 21 maart

Deze week in Tijd voor MAX op NPO 1 weer vele leuke, boeiende en verrassende gasten. Waaronder Anita Witzier, Paul de Munnik en Edsilia Rombley bezoeken de Tijd voor MAX-studio. Met deze gasten praten Martine van Os en Sybrand Niessen over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 21 maart om 17.10 uur op NPO 1
Maandag een bijzondere uitzending van Tijd voor MAX die helemaal in het teken staat van reuma. In Nederland leven bijna twee miljoen mensen met een vorm van deze ziekte, die meer dan honderd chronische aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen omvat. Sybrand Niessen en Martine van Os ontvangen verschillende gasten, waaronder Anita Witzier, ambassadeur van het Reumafonds. Anita weet als geen ander hoe reuma het dagelijks leven kan beïnvloeden, want zij lijdt zelf aan reumatoïde artritis.

Dinsdag 22 maart om 17.10 uur op NPO 1
Tijd voor MAX ontvangt dinsdag zangeres Edsilia Rombley. De Lady of Soul zit dit jaar twintig jaar in het vak en combineert tegenwoordig haar podiumbestaan met het moederschap. Over de spagaat die dat zo nu en dan oplevert gaat Edsilia's zeer persoonlijke nieuwe theatershow, Mama Sings, waarmee ze op dit moment door het land tourt.

Woensdag 23 maart om 17.10 uur op NPO 1
Te gast in Tijd voor MAX presentator Kees Tol en onderzoeksjournalist Kees van der Spek. Woensdagavond is het duo te zien in de speciale uitzending De Uitdaging: Kees & Kees in Actie waarin aandacht wordt gevraagd voor de moeilijke situatie waarin albino’s zich in Tanzania bevinden. In dit programma zien we hoe Kees Tol een opvangcentrum probeert op te richten en hoe Kees van der Spek undercover op zoek gaat naar de wrede praktijken die in dit Oost-Afrikaanse land rond albinisme gebeuren.

Donderdag 24 maart om 17.10 uur op NPO 1
Donderdag ontvangt Tijd voor MAX altvioliste Esther Apituley en actrice Leny Breederveld. Beiden zijn op dit moment te bewonderen in de muziektheatervoorstelling Bach & Bleekwater, waarin een toevallige ontmoeting tussen een schoonmaakster en een violiste tot bijzondere inzichten leidt. Esther en Leny vertellen over de magie van de verbeelding en Esther treedt op met haar band.

Vrijdag 25 maart om 17.10 uur op NPO 1
Vrijdag een speciale aflevering van Tijd voor MAX, want dan fungeert acteur Harry Piekema als gastpresentator naast Martine van Os. Te gast is onder anderen zanger, cabaretier en acteur Paul de Munnik. Paul heeft onlangs het album Nieuw uitgebracht, en tourt sinds 9 maart met zijn gelijknamige soloprogramma langs de theaters.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX