Hilversum,
14
maart
2016
|
17:30
Europe/Amsterdam

André van Duin tijdelijk presentator Heel Holland Bakt

André van Duin is dit najaar steun en toeverlaat voor de bakkers in het vierde seizoen van MAX’ Heel Holland Bakt. Dat werd zojuist bekendgemaakt in het programma Tijd voor MAX. Van Duin vervangt Martine Bijl, die herstellende is van een Sub Arachnoïdale Bloeding.

De 69-jarige komiek en presentator kijkt er naar uit om de honneurs waar te nemen: Het is voor mij een enorme eer en uitdaging om het stokje tijdelijk van Martine te mogen overnemen. Het wordt zeker geen André van Duin show, maar ik stel mij volledig in dienst van de kandidaten en hun baksels. Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Janny en Robèrt, we gaan er iets moois van maken met hier en daar een glimlach.”

In een reactie zegt Martine Bijl: “Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen.”

Ook MAX-directeur Jan Slagter is blij dat Van Duin de presentatie tijdelijk op zich neemt. “We waren op zoek naar een unieke en authentieke persoonlijkheid. In André van Duin hebben we de perfecte tijdelijke presentator gevonden.”

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 1.

www.heelhollandbakt.nl
facebook.com/heelhollandbakt
#HHB

Noot voor de redactie
Voor vragen m.b.t. Heel Holland Bakt kunt contact opnemen met Communicatie MAX: 035 6775260 of via e-mail: communicatie@omroepmax.nl
Voor vragen m.b.t. Martine Bijl en haar gezondheid kunt u contact opnemen met Maarten van Nispen: 06-20130790 of via e-mail: Maarten.van.Nispen@stage-entertainment.nl