Hilversum,
30
december
2016
|
11:31
Europe/Amsterdam

André van der Toorn, Manon Flier en Reinder Nummerdor te gast op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag, op nieuwjaarsdag, tussen 12.00 en 14.00 uur tv-presentator André van der Toorn en het volleybalstel Reinder Nummerdor en Manon Flier.

André van der Toorn, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is bij het grote publiek bekend van programma’s als Wegmisbruikers en De Gevaarlijkste Wegen van Nederland. Op nieuwjaarsdag is een andere kant van Van der Toorn te zien. Voor NPO 2 maakte hij de documentaire Mijn naam was Kostas, over de impact van zijn eigen adoptie op zijn leven. Van der Toorn werd geboren in Griekenland, maar werd kort na zijn geboorte ter adoptie aangeboden aan Nederlandse ouders.

De topvolleyballers Manon Flier en Reinder Nummerdor vormen sinds 2014 een paar. Nummerdor (40), actief op vijf Olympische Spelen als (beach)volleyballer, maakte in 2016 bekend te stoppen op topniveau; hij wordt directeur van het sportevenement Volley 2018. Manon Flier (32), die in het afgelopen olympische jaar beviel van een dochter, maakte juist haar rentree bekend: net zoals haar man ooit deed, verruilt ze nu de zaal voor het zand.

‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is op bezoek bij oud-schaatster Anni Friesinger. Hij gaat onder meer met haar terug naar 2001 toen de Duitse in Boedapest wereldkampioen werd. Tv-recensent Ron Vergouwen vertelt komende zondag in Kassie Kijken naar welke nieuwe programma’s hij het meest uitkijkt in 2017.

De Perstribune wordt op nieuwjaarsdag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 1 januari
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl | #DePerstribune | @DePerstribune