Hilversum,
25
januari
2019
|
15:39
Europe/Amsterdam

André Hazes, Kenny B en Jordan Roy bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf 26 januari

Van zaterdag 26 januari tot en met vrijdag 1 februari staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder meer André Hazes, Kenny B en Jordan Roy komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
Zoals elke zaterdagochtend begint Jan Rietman ook dit weekend weer vrolijk met Wekker-Wakker-Weekend!. Om het weekend goed te beginnen is er heel veel muziek. Jan neemt je mee in het leven van zanger Pete Seeger. De nieuwste countrymuziek is te horen in Country Roads, en er zijn weer mooie prijzen te winnen in het Heel Holland Bakt-spel. Ook mogen luisteraars deze week weer de laatste plaat van het programma bepalen in het Popduel.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
De halve finale van Heel Holland Bakt is geweest en Jeroen van Inkel belt ook maandag 28 januari weer met André van Duin over het reilen en zeilen in de Heel Holland Bakt-tent afgelopen week. Ook Roel C. Verburg is weer van de partij, hij sluit de week af met een lied op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Deze week ontvangt Bert een leuke muzikale gast, niemand minder dan André Hazes komt namelijk langs. Zijn nieuwe album Anders gaat als een speer, en in het najaar van 2019 staat hij wederom in Ahoy met zijn show André Hazes Live In Ahoy.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Op dinsdag 29 januari is zanger Kenny B, bekend van zijn hit Parijs, te gast in De MAX!. De afgelopen maanden heeft Kenny B gewerkt aan zijn nieuwe album, waar onder meer de singles Sranan Mi No Gwe, Oh Ja en Ik ben Hier, opstaan. In het voorjaar gaat hij op toer, maar eerst is hij te gast in De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
Op vrijdag 1 februari ontvangt Tineke Jordan Roy. De zanger, onder meer bekend van The Voice of Holland, toert op dit moment door het land met de show Freedom. De show is een hommage aan de twee jaar geleden overleden zanger George Michael. In TinekeShow zal Jordan een paar nummers van George Michael ten gehore brengen. Uiteraard is ook bij deze uitzending publiek van harte welkom, aanmelden kan via tinekeshow.nl.

Over MAX op NPO Radio 5Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Candlelight is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/CandlelightRadio | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.n