Hilversum,
12
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Allerlaatste aflevering Goedenavond dames en heren

Hilversum, 12 mei 2015 – Op maandagavond 18 mei is de allerlaatste aflevering van Goedenavond dames en heren. Deze serie speelt zich af in de late jaren 50 en vroege jaren 60: dé periode waarin de Nederlandse televisie een opmars van jewelste beleefde.

In deze allerlaatste aflevering wordt Peter van Dijk begraven. Alle aanwezigen doen hun best hun emoties onder controle te houden, maar zo makkelijk is dat niet als er nog zoveel conflicten onopgelost zijn. Benno neemt Will na afloop mee naar een uithoek van de begraafplaats en doet wat hij jaren eerder had moeten doen. 
Niet alleen de mensen die er niét meer zijn zorgen voor heftige emoties maar ook de mensen die er wél zijn. Rudy komt, terug uit Borneo, op zijn brommer en met een bos bloemen Eef opzoeken en plaatst Laurens en haar voor een dilemma.

Peters laatste wil, een grootse jubileumshow waarin geld voor een goed doel wordt opgehaald, gepresenteerd door Berend én Ietje samen, dreigt in het honderd te lopen als Berend zich hiertegen verzet. Dit is het moment waarop Ietje, gesterkt door Niek, een beslissing neemt die voor iedereen ingrijpende gevolgen zal hebben.

MAX: Goedenavond dames en heren aflevering 8 
Maandag 18 mei om 22.10 uur op NPO 1 
www.goedenavonddamesenheren.nl 
#GADH