Hilversum,
03
juni
2022
|
11:47
Europe/Amsterdam

Aldith Hunkar en Stan Valckx op De Perstribune van MAX

Zondag 5 juni

Programmaker Aldith Hunkar en voormalig profvoetballer Stan Valckx zijn zondag 5 juni te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Aldith Hunkar, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend van haar jaren als presentator van het NOS Jeugdjournaal en het NOS Journaal. Binnenkort is ze te zien in het tweede seizoen van de EO-serie Firma Erfgoed, waarin Hunkar door Nederland reist op zoek naar bijzondere verhalen achter het Nederlandse cultureel erfgoed.

Voormalig profvoetballer Stan Valckx, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is technisch manager bij VVV Venlo. Echter, op 1 juli vertrekt hij bij deze club, waar hij sinds 2017 in de staf zat. Tijdens zijn voetbalcarri√®re was Valckx als speler actief bij VVV, maar ook voor onder andere PSV en Sporting Clube uit Lissabon. Valckx speelde twintig wedstrijden voor het Nederlands elftal. 

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune