Hilversum,
07
februari
2020
|
10:09
Europe/Amsterdam

Alain Clark, VOF de Kunst en De Jantjes bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 8 tot en met vrijdag 14 februari staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX programma’s op NPO Radio 5. Deze week komen onder anderen Alain Clark, VOF de Kunst en De Jantjes optreden. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Zaterdag 8 februari is er in Wekker-Wakker-Weekend! in De Liefde voor Muziek aandacht voor de jarige Gérard Lenorman. In Country Roads staan Dan + Shay centraal, samen met Justin Bieder scoren ze momenteel een megahit. En fantastisch nieuws: de Dolly Dots gaan weer op toer! In Los Vast Live blikt Jan Rietman terug op een optreden in De Kuip uit 1986.

In de studio is Willem van Schijndel van De Deurzakkers. Met hem praat Jan over dé carnavalhits voor 2020. Verder in Het Gevoel van de Evergreen Top 1000 aandacht voor Roy Orbison. De Legendarische Popheld is deze zaterdag Gary Brooker, waarmee Jan veel heeft opgetreden.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
De nieuwe week van Je dag is goed start nog één keer met een terugblik op Heel Holland Bakt. Irene Moors neemt de finale door met Jeroen van Inkel. En de Week van de Jaren 60 komt eraan op NPO Radio 5. Jeroen opent maandag 10 februari de stembus voor de evergreens uit de jaren 60. Luisteraars kunnen vanaf dat moment hun favoriete liedjes uit de jaren 60 doorgeven via NPORadio5.nl.

Verslaggever Joris Kreugel gaat verder met zijn tocht kriskras door Nederland. Hij komt onder andere bij de musical over Tina Turner en neemt een kijkje in Zandvoort, bij de voorbereidingen voor de Formule 1-Grand Prix in mei. Verder regisseur Johan Nijenhuis over de film De Beentjes van Sint Hildegard, met in de hoofdrol Herman Finkers. De week wordt afgesloten met Roel C. Verburg, hij brengt een zelfgeschreven Valentijnslied te gehore.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Zoals gebruikelijk komen er weer verschillende bands en artiesten optreden bij De MAX! met Manuëla Kemp en Henkjan Smits. Naast Micah & Julia, Thomas Olivier, Alain Clark en Bouke Zoete, komt ook VOF de Kunst langs. Veel mensen kennen de band waarschijnlijk nog van hits als Suzanne en Eén kopje koffie. Nu staat de band in de theaters met hun nieuwe voorstelling Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)!

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Er is vrijdag 14 februari livemuziek van De Jantjes. De beroemde musical uit 1920 van Herman Bouber is weer te zien, in een nieuwe bewerking, met een grote cast én met alle bekende liedjes. Daarmee wordt 100 jaar theatersucces gevierd. Zingt u vrijdag 14 februari ook mee? Dan zijn De Jantjes namelijk te gast bij Tineke de Nooij in TinekeShow!

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

Facebook.com/Jedagisgoed.MAX | Facebook.com/DeMAX.radio | Facebook.com/tinekeshow | Facebook.com/HaandrikmanMAX | Facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl