Hilversum,
13
juni
2016
|
14:37
Europe/Amsterdam

Afleveringsinformatie: Love Child seizoen 2

Vanaf 25 juli om 18.05 op NPO 2

Nostalgisch drama in het tweede seizoen van Love Child

Hilversum, 13 juni – MAX zendt vanaf 25 juli om 18.05 uur het vervolgseizoen van het Australische Love Child uit. Elke werkdag kunnen kijkers op NPO 2 genieten van een nieuwe aflevering uit seizoen twee van de hooggewaardeerde nostalgische dramaserie.

De tweede reeks van Love Child speelt zich af in 1970 en gaat verder waar het eerste seizoen eindigde. Baby’s van ongehuwde vrouwen werden in deze periode door de Australische katholieke kerk afgenomen. Vrouwen werden hierbij soms vastgebonden en gedrogeerd, om vervolgens het kind weg te nemen. De kinderen werden ondergebracht bij jonge gehuwde koppels. De kerk achtte dit beter voor de kinderen.

Opnieuw volgen we het wel een wee van Joan Miller, die inmiddels arts is. Ook de andere vrouwen zijn terug in Kings Cross.

Aflevering 1, maandag 25 juli om 18.05 uur op NPO 2
De carrière van Joan als arts wordt bedreigd wanneer ze een zwangere tiener helpt. Viv krijgt bezoek van haar moeder. Annie leert een harde les als alleenstaande moeder in 1970.

Aflevering 2, dinsdag 26 juli om 18.05 uur op NPO 2
Joan voelt zich vreselijk schuldig dat Gail is overleden en doet er alles aan de vader van Gail's baby te vinden. Viv wil niet dat haar moeder zich met haar leven gaat bemoeien. Shirley verheugt zich op de komst van Johnny.

Aflevering 3, woensdag 27 juli om 18.05 uur op NPO 2
Terwijl Viv herstellende is na de geboorte van haar tweeling weigert Patricia de adoptiepapieren te tekenen voor haar ongeboren baby. Joan denkt de vader van Gail's baby gevonden te hebben maar hij wil niets met de baby te maken hebben.

Aflevering 4, donderdag 28 juli om 18.05 uur op NPO 2
De vader van Gail heeft de advertentie van Joan gezien en dit brengt Joan in een lastige situatie. Patricia gaat naar Melbourne om eindelijk met Robert te trouwen. Martha is geobsedeerd door de komst van Koningin Elizabeth.

Aflevering 5, vrijdag 29 juli om 18.05 uur op NPO 2
De voogdij over de baby van Jim wordt serieus. Joan krijgt een verrassend voorstel. Anna heeft een belangrijke zakelijke afspraak en is dringend op zoek naar een oppas voor haar baby. Viv begint aan haar eerste baantje.

Aflevering 6, maandag 1 augustus om 18.05 uur op NPO 2
Joan doet er alles aan om Jim met de voogdij te helpen maar ze zet hierdoor haar carrière op het spel. Viv maakt zich zorgen wanneer ze ziet dat Annie en Chris steeds nader tot elkaar komen.

Aflevering 7, dinsdag 2 augustus om 18.05 uur op NPO 2
Martha gaat langs bij haar biologische moeder nu ze haar adres heeft gekregen. Jim is kwaad op Joan als hij hoort hoe Gail is overleden. Annie is radeloos als ze hoort dat ze opnieuw zwanger is.

Aflevering 8, woensdag 3 augustus om 18.05 uur op NPO 2
Joan wordt gechanteerd en moet een verschrikkelijke keuze maken. Francis vecht om Stanton House open te houden. Patty opent haar eigen kinderdagverblijf.

Love Child Seizoen 2
Vanaf maandag 25 juli om 18.05
Elke werkdag op NPO 2
www.omroepmax.nl