Hilversum,
06
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Afleveringsinformatie: Goedenavond dames en heren aflevering 7

Hilversum, 6 mei 2015 – Op maandagavond 11 mei is het weer tijd voor uw wekelijkse portie televisienostalgie. Goedenavond dames en heren speelt zich af in de late jaren 50 en vroege jaren 60: dé periode waarin de Nederlandse televisie een opmars van jewelste beleefde.

Het aanstaande huwelijk van Eef en Laurens drijft het gezin van Anton en Els van Dijk nog verder uit elkaar. Eef ontdekt dat haar moeder talloze liefdesbrieven van Rudy heeft achtergehouden en verbrand en vader Anton toont zich onverbiddelijk afwijzend tegenover de ‘rooie’ Niek met wie Ietje inmiddels in het geheim samenwoont. Ondertussen krijgt Ietje van Peter een gouden kans aangeboden die kwaad bloed zet bij collega tv-showmaster Berend Langeveld.

De naar Afghanistan vertrokken Joep en Melissa keren onverwachts terug naar de boerderij van Will en zetten haar leven opnieuw op zijn kop. En terwijl Benno in het reine probeert te komen zijn verleden, probeert tv-baas Peter datzelfde met het zicht op zijn naderende dood.

Tot slot lopen de emoties bij het huwelijk van Eef en Laurens hoog op als Ietje en Niek toch hun opwachting maken en Ietje zich als bekende Nederlander niet in de hand weet te houden.

MAX: Goedenavond dames en heren aflevering 7 
Maandag 11 mei om 22.10 uur op NPO 1 
www.goedenavonddamesenheren.nl 
#GADH