Hilversum,
05
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Afleveringsinformatie: Baardmannetjes aflevering 3 (05-08-15)

Afleveringsinformatie: Baardmannetjes aflevering 3

Hilversum, 5 augustus 2015 - Hans Dorrestijn en Nico de Haan zijn deze zomer terug als de Baardmannetjes van MAX. Op vrijdag 7 augustus om 21.20 uur op NPO 2 bezoeken de bebaarde presentatoren de Grebbeberg.

Het onstuimige weer zorgt voor prachtige woeste beelden van het gebied waarin de lepelaars moeite hebben van tak tot tak te vliegen. Hans slaapt deze keer niet bij Nico in de camper maar brengt ter compensatie de volgende ochtend een croissant mee. 

Hans hoopt bij de Grebbeberg een Kneu tegen te komen. Dit alles behalve kneuterige vogeltje won in 2014 zelfs bijna het Eurovisie Songfestival en moest alleen een Oostenrijks baardvrouwtje voor zich laten gaan. In Engeland noemt men de Kneu een Common Linnet. Het roodborstige vogeltje kan aardig zingen, dus Ilse en Waylon leenden een toepasselijke naam.

Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo
Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten en verhalen die daarmee te maken hebben en veel humor.

 

Baardmannetjes 
Vrijdag 7 augustus
21.20 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl