Hilversum,
21
maart
2024
|
14:47
Europe/Amsterdam

Afleveringen Zussen

In de achtdelige dramaserie Zussen blijken drie jonge vrouwen tot hun grote verrassing halfzussen te zijn die samen de boerderij van hun vader erven. Naast zijn mysterieuze dood worden de zussen ook geconfronteerd met andere familiegeheimen in het dorp. 

Dat hele verhaal klopt niet - woensdag 3 april om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde wordt onaangenaam verrast als zij bij de lezing van het testament van haar vader Johan wordt geconfronteerd met twee halfzussen. Nienke denkt dat er een fout is gemaakt: zij hééft een vader. Faya wil haar nieuwe familie omarmen maar wordt afgewezen. Saar, de oma van Rolinde, heeft duidelijk iets te verbergen.

Twee maanden, dan zijn jullie weg - woensdag 10 april om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde gaat in complotten denken als Geert Hendriks op de boerderij aast: was de dood van haar vader wel een ongeluk? Faya’s leven komt op z’n kop te staan en ze besluit dingen uit te zoeken. Nienke begint toch te twijfelen aan haar afkomst maar durft de confrontatie met haar ouders niet aan.

Jij wist dit? - woensdag 17 april om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Nienke’s afkomst blijkt heel anders in elkaar te zitten dan zij dacht. Faya zoekt tevergeefs houvast bij haar zussen en vindt afleiding bij Mark Hendriks. Rolinde doet een veronrustende ontdekking over het eigendom van de boerderij en heeft niet door dat haar oma onder druk wordt gezet om de boerderij te verlaten.

Ik hou dit niet vol - woensdag 1 mei om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde’s argwaan over de familie Hendriks groeit, wat haar in conflict brengt met haar oma. Faya schrikt als Rolinde de boerderij wil verkopen: zij wil juist blijven. Nienke’s worsteling met haar afkomst brengt haar in conflict met haar gezin. 

Jullie hebben geen idee - woensdag 8 mei om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde ziet het niet meer zitten en neemt een verrassende beslissing. Faya doet haar zussen een onverwacht voorstel. De zussen schrikken als Siem hen een bekentenis doet wat betreft Johans val in de gierput. Saar zet Nienke op het spoor van haar biologische moeder. 

Ik wil dat het stopt - woensdag 15 mei om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Op het dorpsfeest brengt Faya zichzelf en anderen in de problemen, zoekt Rolinde de confrontatie met de familie Hendriks en slaat Nienke’s radeloosheid over haar vruchteloze zoektocht om in angst als ze een tip krijgt die haar heel dicht bij haar moeder brengt. 

Denk goed na over wat je doet - woensdag 22 mei om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde raakt ervan overtuigd dat Saars auto-ongeluk geen ongeluk was. Ze zet Saar onder druk en doet een schokkende ontdekking. Faya maakt haar gecompliceerde liefdesleven alleen maar ingewikkelder. Nienke verliest de grip op haar leven dat beheerst wordt door de zoektocht naar haar moeder.

Ik heb in alle bedjes gekeken - woensdag 29 mei om 20.35 uur bij MAX op NPO 1
Rolinde, Faya en Nienke worstelen met de nieuwe werkelijkheid nu ze een deel van het mysterie rond hun vader kennen. Nienke krijgt schokkend nieuws over haar moeder. De zussen zoeken steun bij elkaar, zich nog onbewust van het nieuwe gevaar dat hen boven het hoofd hangt.

Zussen (acht afleveringen)
Vanaf woensdag 3 april
Om 20.35 uur bij MAX op NPO 1