Hilversum,
18
september
2023
|
14:45
Europe/Amsterdam

Afleveringen Heel Holland Bakt Kids

Een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids staat voor de deur! Zes frisse bakduo’s, één nieuwbakken presentator en de vertrouwde juryleden betreden de tent voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Onder leiding van Plien van Bennekom gaan zes bakduo’s aan de slag met de verschillende opdrachten die Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden voor ze hebben bedacht. Wie wordt winnaar van Heel Holland Bakt Kids? Vanaf 30 september te zien om 19.20 uur op NPO ZAPP. 

Aflevering 1 - Welkom Plien/Boekenweek – zaterdag 30 september om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
In de eerste aflevering heten de zes bakduo’s de nieuwbakken presentator Plien van Bennekom op een bijzondere manier welkom: ze maken een decoratiebeslag met het gezicht van Plien. Als spektakelstuk maken de bakkertjes een boek van koek met als inhoud cake en een lekkere vulling. Wie bakt er volgens het boekje en wie verlaat als eerste de tent? 

Aflevering 2 – Verjaardagsfeest – zaterdag 7 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Het is feest in de tent! Als eerste maken de bakkertjes een traktatie op een stokje: ze spuiten er drie clowntjes op. Als spektakelstuk in deze feestelijke aflevering mag een verjaardagstaart, mét naam en leeftijd erop, natuurlijk niet ontbreken. 

Aflevering 3 – Herfst – zaterdag 14 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Deze week krijgen de bakduo’s twee opdrachten. Op de werkbank ligt deeg en binnen drie minuten moeten er twee vouwtechnieken worden uitgevoerd. Gaat dat lukken binnen de tijd? Verder maken de bakkers een boomstronk met herfstdecoratie: een chocolade biscuitrol met smaken die bij de herfst passen. 

Aflevering 4 – Sport – Halve finale – zaterdag 21 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Deze halve finale wordt hoe dan ook een sportieve strijd, want het thema is sport. Op de werkbank liggen koeken in de vorm van een tennisracket en bal. Als technische opdracht bekleden de bakduo’s het racket en de bal. De aflevering eindigt met een sporttaart, met minstens twee sport attributen als decoratie. Wie verlaat de tent en wie zit er gebakken voor de finale?

Aflevering 5 – Toveren/Finale – zaterdag 28 oktober om 19.20 uur bij MAX op NPO Zapp
Dit belooft een magische finale te worden. Voor de technische opdracht maken de bakkertjes drie chocoladetoetjes. Als spectaculair slotstuk wordt een Hoge Hoed Taart gemaakt met minstens drie tover-attributen. Wie tovert de winst uit de hoge hoed en gaat er naar huis als winnaar van Heel Holland Bakt Kids?