Hilversum,
12
november
2019
|
11:31
Europe/Amsterdam

Aflevering 6: Juni - Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Maandag 18 november om 22.15 uur op NPO 1

Maandag 18 november is de zesde aflevering van de MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen te zien. De Omanido's maken eindelijk het wijnreisje dat Eefje al helemaal had gepland. De aflevering is te zien om 22.15 uur op NPO 1.

Aflevering 6: Juni - Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - maandag 18 november, 22.15 uur, NPO 1
Het is zover! De Omanido’s gaan op wijnreis naar Frankrijk. De rest van het tehuis is nogal jaloers dat de Omanido’s er een weekje tussenuit piepen. En hoewel Hendrik, net als de anderen, met volle teugen geniet, maakt hij zich ook grote zorgen om Evert. Evert heeft de rest van de groep nog altijd niet verteld over zijn ziekte en wil dat tijdens de reis doen.

Over Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is
Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt, hij kon zich er niet toe zetten na de dood van Eefje. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine, Grietje en Leonie besluit Hendrik ook z’n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingshuis.

Cast 
O.a. Kees Hulst (Hendrik Groen), André van Duin (Evert), Carry Tefsen (Leonie), Coby Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob van de Meeberg (Graeme), Ad van Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Anne Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), Tina de Bruin (Tine), Frieda Pittoors (Eugenie La Croix) en Ali Çifteci (Oktay Dürüst).

Het scenario van Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is werd geschreven door Martin van Waardenberg, de regie is opnieuw in handen van Tim Oliehoek

Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - Juni
Maandag 18 november
Om 22.15 uur op NPO 1

www.MAXVandaag.nl Facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen | #hendrikgroen | @HendrikGroenMAX | Instagram.com/OmroepMAX_

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van Hollands Licht en Omroep MAX.