Hilversum,
22
oktober
2019
|
09:05
Europe/Amsterdam

Aflevering 3: Maart - Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Maandag 28 oktober om 22.15 uur op NPO 1

Maandag 28 oktober om 22.15 uur op NPO 1 is de derde aflevering van de MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen te zien. De Omanido's maken weer veel mee: ze ontmoeten onder meer een geitenfluisteraar en stellen zich kandidaat voor de bewonerscommissie om uit te vinden wat de plannen van directrice Stelwagen zijn.

Aflevering 3: Maart - Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - maandag 28 oktober, 22.15 uur, NPO 1Maart roert zijn staart, ook in het leven van Hendrik en de Omanido’s. Evert, Hendrik en Bram nemen afscheid van Mo en begraven hem in het park; dat is eigenlijk illegaal. Hendrik hoort dat de afdeling waar Grietje nu woont binnenkort gaat sluiten… Wat betekent dit voor de toekomst van het tehuis? De Omanido's stellen zich kandidaat voor de bewonerscommissie, in de hoop dat ze zo kunnen uitvogelen wat Stelwagens plannen zijn. Bram organiseert het Omanido-uitje namens Grietje. De groep gaat naar de kinderboerderij en komt daar oog in oog te staan met een zogenaamde geitenfluisteraar. Verder gaan Frida en Hendrik samen naar de speeltuin. En Evert is eindelijk naar de dokter geweest. Hij heeft slecht nieuws.

Over Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven isHendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt, hij kon zich er niet toe zetten na de dood van Eefje. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine en Grietje besluit Hendrik ook z’n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingshuis.

Cast O.a. Kees Hulst (Hendrik Groen), André van Duin (Evert), Carry Tefsen (Leonie), Coby Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob van Meeberg (Graeme), Ad van Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Anne Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), Tina de Bruin (Tine), Frieda Pittoors (Eugenie La Croix) en Ali Çifteci (Oktay Dürüst).

Het scenario van Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is werd geschreven door Martin van Waardenberg, de regie is opnieuw in handen van Tim Oliehoek. 

Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - Maart
Maandag 28 oktober
Om 22.15 uur op NPO 1
www.MAXVandaag.nl 

Facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen | #hendrikgroen | @HendrikGroenMAX | Instagram.com/OmroepMAX_

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van Hollands Licht en Omroep MAX.