Hilversum,
10
december
2019
|
11:46
Europe/Amsterdam

Aflevering 10: Oktober - Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Maandag 16 december om 22.25 uur op NPO 1

In de tiende aflevering van de MAX-dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen heeft Hendrik een ongelukje gehad en wordt hij wakker in het ziekenhuis met een gebroken arm. De Omanido’s hebben een interview gegeven over de gedwongen verhuizingen, maar het artikel pakt minder goed uit dan ze gehoopt hadden. Het geheime dagboek van Hendrik Groen is te zien op maandag 16 december om 22.25 uur op NPO 1.

Aflevering 10: Oktober - Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - maandag 16 december, 22.25 uur, NPO 1
Hendrik heeft een ongelukje gehad en wordt wakker in het ziekenhuis met een gebroken arm. De lucht tussen hem en Evert is geklaard en Evert kan hem mooi afleiden. De Omanido’s hebben een interview gegeven over de gedwongen verhuizingen, maar het artikel pakt minder goed uit dan ze gehoopt hadden. Graeme gaat in staking. De bewonerscommissie besluit waar het jaarlijkse uitje van het tehuis naartoe zal gaan en vertellen Ria en Antoine dat ook zij hebben gekozen voor een nieuwe woonplek. Evert gaat elke dag verder achteruit en Hendrik maakt zich grote zorgen. Dan stelt Evert de vraag waar Hendrik al een tijd bang voor is…

Over Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is
Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt, hij kon zich er niet toe zetten na de dood van Eefje. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, besluit hij de draad weer op te pakken. Wachten op de dood kan altijd nog! En samen met Evert, Edward, Graeme, Ria, Antoine, Grietje en Leonie besluit Hendrik ook z’n rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen. Dit is hard nodig, want Stelwagen lijkt nogal wat plannen te hebben met het verzorgingshuis.

Cast 
O.a. Kees Hulst (Hendrik Groen), André van Duin (Evert), Carry Tefsen (Leonie), Coby Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob van de Meeberg (Graeme), Ad van Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Anne Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), Tina de Bruin (Tine), Frieda Pittoors (Eugenie La Croix) en Ali Çifteci (Oktay Dürüst).

Het scenario van Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is werd geschreven door Martin van Waardenberg, de regie is opnieuw in handen van Tim Oliehoek.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Zolang er leven is - Oktober
Maandag 16 december
Om 22.25 uur op NPO 1
www.MAXVandaag.nl

Facebook.com/HetgeheimedagboekvanHendrikGroen#hendrikgroen | @HendrikGroenMAX | Instagram.com/OmroepMAX_

Het geheime dagboek van Hendrik Groen is een coproductie van Hollands Licht en Omroep MAX.