Hilversum,
19
september
2016
|
16:32
Europe/Amsterdam

Aanstaande woensdag in Smaakt naar meer

Woensdag 21 september om 21.25 uur NPO 1

Hilversum, 19 september – Aanstaande woensdag zitten Heel Holland Bakt-fans weer gebakken bij MAX; want vanaf 21.25 uur op NPO 1 is het nagenieten geblazen met het programma Smaakt naar meer. In deze broodnodige nabeschouwing bespreekt André van Duin de afgelopen uitzending van Heel Holland Bakt met zijn gasten.

Zo neemt Meester Boulanger Peter Bienefelt plaats aan de keukentafel van de Smaakt naar meer-studio. Hij bespreekt de derde aflevering van Heel Holland Bakt, waarin brood het thema was. Bij wie ging het goed en voor welke bakker was de technische opdracht - het vlechtbrood - te ingewikkeld?

Ook Bekende Bak Fan (BBF) Joke Bruijs zat afgelopen zondagavond op de bank om Heel Holland Bakt te kijken. De Toen was geluk heel gewoon-ster zag hoe sommige kandidaten aan de slag gingen met broden die helemaal niet, of met vertraging rezen.

Cabaretier Guido Weijers neemt iets uit eigen keuken mee. Wat bakt hij er zelf eigenlijk van? En wie gaat volgens hem de Beste Thuisbakker van Nederland worden?

Beroemd met je baksel
Smaakt naar meer is op zoek naar beregoede thuisbakkers! Bak jij de sterren van de hemel of blink jij uit in misbaksels? Stuur dan snel een foto van je (mis)baksel in via de site en wie weet zien we je terug in de studio!

MAX: Smaakt naar meer
Woensdag 21 september
Om 21.25 uur op NPO 1
www.heelhollandbakt.nl | #Smaaktnaarmeer | @Smaaktnaarmeer