Hilversum,
30
juni
2017
|
10:45
Europe/Amsterdam

A Place to Call Home seizoen 4 bij MAX

Vanaf dinsdag 15 augustus

Vanaf dinsdag 15 augustus zendt MAX iedere werkdag om 17.45 uur op NPO 2 het vervolg van het meeslepende en romantische familiedrama A Place to Call Home uit.

In het vierde seizoen van deze succesvolle Australische dramaserie staan de belevenissen en intriges van de steenrijke familie Bligh centraal. De familie bewoont landgoed Ash Park in het schilderachtige dorpje Inverness in New South Wales.

LET OP: PERSBERICHT BEVAT SPOILERS

Aflevering 1: A nagging doubt - dinsdag 15 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Sarah valt in op de basisschool in Inverness als lerares Milly Davis is overleden. Al gauw twijfelt Sarah aan de vermeende zelfmoord van Milly, daarom gaat ze op onderzoek uit.

Het huwelijk van Olivia en James is over, maar wie gaat er voor de kleine George zorgen? Olivia besluit de waarheid te vertellen. Tot slot krijgt Anna een uitnodiging van een uitgever in Sydney om over haar roman te praten.

Aflevering 2: Bad in a good way – woensdag 16 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Olivia vertelt James het ware verhaal over Georgie. Om roddels te voorkomen wil George dat James samen met zijn vrouw en zoon terugkeert naar Ash Park.

Anna heeft een afspraak met Sir Richard om haar boek gepubliceerd te krijgen. Nadat Sarah Regina beschuldigt Milly te hebben vermoord zoekt Regina hulp bij brigadier Taylor.

Taylor helpt Regina maar wat graag en duikt in het verleden van Sarah.

Aflevering 3: When you’re smiling - donderdag 17 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Sarah en Roy reizen af naar Sydney, omdat brigadier Taylor de verdwijning van Bert Ford aan het onderzoeken is. In Sydney vindt Sarah meer dan ze had verwacht.Carolyn kan zich steeds moeilijker inhouden als haar moeder vraagt wat er tussen haar en Sir Richard is voorgevallen. Olivia is terug op Ash Park met de kleine Georgie. Regina is druk met het organiseren van een chique diner met de premier.

Aflevering 4: Home to Roost - vrijdag 18 augustus om 17.45 uur op NPO 2
De familie Bligh bereidt zich voor op de komst van de premier Sir Robert Menzies. Regina is nerveus en reageert zich af op Anna. De schotwond van George speelt op en hij grijpt naar de morfine. Elizabeth keert terug naar Ash Park en arriveert nét voor het diner.

Aflevering 5: Happy Days Are Here Again - maandag 21 augustus om 17.45 uur op NPO 2 
Regina is van slag en pakt haar koffer. Ze confronteert Sir Richard, maar die stuurt haar terug naar huis. Olivia trekt weer in bij James en wil Henry graag spreken. Sarah probeert zo goed mogelijk voor Harry te zorgen die het erg moeilijk heeft. Sarah, Elizabeth en Anna bedenken een plan om voorgoed van Regina af te komen.

Aflevering 6: The Trouble with Harry - dinsdag 22 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Als Olivia hoort dat Harry in Inverness is, gaat ze onmiddellijk bij hem langs en probeert James van hem vandaan te houden. Gino hoopt dat Anna snel zwanger raakt en wil met haar naar Italië. Regina gaat op zoek naar Gordon, Milly's verloofde, en vertelt hem dat Sarah niet zal worden veroordeeld als hij niet ingrijpt.

Aflevering 7: You’re Just in Love - woensdag 23 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Gordon wordt aangespoord door Regina en brigadier Taylor om Sarah te straffen, de vrouw die zijn vrouw Milly heeft vermoord. Gordon schaduwt Sarah en maakt plannen.

Aflevering 8: There’ll Be Some Changes Made - donderdag 24 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Sir Richard zit Douglas dwars om zo wraak te kunnen nemen op Elizabeth, maar dit pikken Jack en Douglas niet. James worstelt met zijn oude gevoelens voor Harry.

Aflevering 9: Where Will the Baby’s Dimple Be? - vrijdag 25 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Eerder dan verwacht beginnen de weeën bij Sarah. Olivia is van slag omdat ze geen brieven meer krijgt van Lloyd. Elizabeth krijgt een aangename verrassing.

Aflevering 10: And the Blind Shall See - maandag 28 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Olivia is erg verdrietig nu haar droom om een nieuw leven met Lloyd in Londen te beginnen niet doorgaat. James nodigt Harry uit voor een feest met vrienden. Regina en George komen terug uit Canberra, en de familie Bligh zit klaar om haar te ontmaskeren.

Aflevering 11: Catch the Tiger - dinsdag 29 augustus om 17.45 uur op NPO  2
De spanning tussen James en Henry loopt op als James Harry meeneemt naar een feest in Sydney. Regina gaat steeds verder in haar affaire met brigadier Taylor. De verloofde van Milly Davis schaduwt Sarah en wacht op een goed moment om wraak te nemen. George gaat langs bij Sir Richard.

Aflevering 12: All Good Things - woensdag 30 augustus om 17.45 uur op NPO 2
Regina ontsnapt aan de artsen als George haar wil laten opnemen in een kliniek. Aan Rose wordt gevraagd waar Regina heen kan zijn gegaan. Gino zet de Poletti boerderij te koop nu zijn huwelijk met Anna over is. Anna vlucht naar Sydney.

A Place to Call Home seizoen 4 (12 afleveringen)
Vanaf dinsdag 15 augustus
Iedere werkdag om 17.45 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl