Hilversum,
26
juli
2016
|
14:11
Europe/Amsterdam

A Place to Call Home seizoen 3: afleveringsinformatie

Vanaf maandag 22 augustus

Vanaf maandag 22 augustus, elke werkdag om 18.00 uur op NPO 2, zendt MAX het derde seizoen van het meeslepende en romantische familiedrama A Place to Call Home uit. Centraal staan de belevenissen en intriges van de steenrijke Australische familie ‘Bligh’, dat het landgoed Ash Park bewoont in het pittoreske dorpje Inverness in New South Wales.

Maandag 22 augustus - aflevering 1: The things we do for love
Sarah doet er alles aan om George in leven te houden nadat René hem heeft neergeschoten. Het is duidelijk dat ze nog steeds verliefd op hem is en dat maakt Regina razend van jaloezie. George doet er bovendien alles aan om René uit de gevangenis te krijgen.

Dinsdag 23 augustus – aflevering 2: L’chaim, to life
George wordt ontslagen uit het ziekenhuis en keert terug naar Ash Park tot grote vreugde van Regina. Hij vraagt zijn familie aanwezig te zijn bij het avondeten omdat hij hen wil spreken over een belangrijke beslissing die hij heeft genomen. Sarah heeft hele nare dromen nu ze zwanger is.

Woensdag 24 augustus – aflevering 3: Somewhere beyond the sea
Sarah is in Sidney en logeert bij haar tante Peg. Als zij erachter komt waarom Sarah is gekomen, is ze erg van streek. Elizabeth is eenzaam en probeert haar leven invulling te geven. Regina probeert zich onmisbaar te maken voor George.

Donderdag 25 augustus – aflevering 4: Too old to dream
Sarah neemt een belangrijke beslissing die haar leven zal veranderen. Sir Richard is gecharmeerd van Carolyn tot grote ergernis van Regina. Hij biedt haar zelfs een baan aan. Olivia loopt rond met een schuldgevoel.

Vrijdag 26 augustus – aflevering 5: Living in the shadow
René is teleurgesteld en boos op Sarah nu hij weet dat ze zwanger is van George. Olivia voelt zich aangetrokken tot Lloyd. Anna en Gino hebben ruzie en als Anna uithuilt bij Olivia komt het tot een onverwachte onthulling.

Maandag 29 augustus – aflevering 6: In the heat of the night
Als George onderweg is voor een vergadering over zijn politieke toekomst, ziet hij Sarah langs de kant van de weg staan. Douglas zoekt Elizabeth op in Sydney en nodigt haar uit voor een lunch.

Dinsdag 30 augustus – aflevering 7: Sins of the father
George is van slag nu hij weet dat Sarah zwanger is van zijn kind en wordt steeds afhankelijker van morfine. René wil zich laten opereren, maar Sarah vindt het risico dat het mis gaat te groot. James verstopt zich nog in Sydney.

Woensdag 31 augustus – aflevering 8: Till death do us part
Op Ash park zijn de voorbereidingen bezig voor het doopfeest van baby George. Olivia is verdrietig en hoopt dat James terug komt. De jonge druivenplantjes van Gino hebben de vorst niet overleefd. Anna krijgt door dat Gino hier veel geld voor geleend heeft en nu failliet is.

Donderdag 1 september – aflevering 9: The Mourners’ Kadish
Sarah probeert een goede Joodse begrafenis te regelen. Het nieuws over het huwelijk van George en Regina probeert men nog even van haar weg te houden. Carolyn is van slag dus Elizabeth probeert erachter te komen wat er aan de hand is en haar te helpen.

Vrijdag 2 september – aflevering 10: The love undeniable
Sarah gaat veel te snel weer aan het werk na het overlijden van René. Jack probeert haar zoveel mogelijk te steunen. James gaat langs bij Gino als hij hoort dat Anna na een ruzie weer terug is gekeerd naar Ash Park.

A Place to Call Home seizoen 3 (10 afleveringen)
Vanaf maandag 22 augustus
Elke werkdag om 18.00 uur op NPO 2
www.omroepmax.nl