Hilversum,
13
februari
2017
|
11:56
Europe/Amsterdam

20 jaar Met het Mes op Tafel: een nieuw seizoen én een app

Vanaf 27 februari op NPO 2

Slijpt uw messen, want er komt een nieuw en extra feestelijk seizoen van dé kennis- en blufquiz aan. Met het Mes op Tafel bestaat 20 jaar en dat gaan we vieren. Vanaf maandag 27 februari om 19.55 uur op NPO 2 ziet u spelleider Herman, barvrouw en zangeres Milou, pianist Klaas én nieuwe kandidaten, wederom vanuit het iconische Met het Mes op Tafel-decor.

In het jubileumseizoen, bestaande uit 20 afleveringen, wordt elke uitzending een archiefvraag gesteld. De kandidaten van nu spelen iedere aflevering een vraag uit een ander jaar ‘Het Mes’. In de eerste aflevering beginnen we met een archiefvraag uit 1997: het geboortejaar van Met het Mes op Tafel.

En dat is nog niet alles, want vanaf eind februari kunnen quizfanaten, fans, kijkers en spelliefhebbers zelf Met het Mes op Tafel spelen op telefoon of tablet. Gebruikers kunnen het opnemen tegen vrienden en willekeurige spelers. De app is binnenkort gratis te downloaden voor Andriod en iOS.

Over Met het Mes op Tafel: het televisieprogramma
In Met het Mes op Tafel pokeren de kandidaten met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.

Met het Mes op Tafel: de app
Dé kennis en blufquiz speelt u binnenkort ook op mobiel of tablet! Met het Mes op Tafel is dé officiële app bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX. Speel tegen uw vrienden of nodig een willekeurige speler uit en laat in vier ronden en de allesbeslissende finaleronde zien hoeveel kennis u in huis heeft. Maar pas op! Met enkel een pientere geest bent u nog niet verzekerd van de overwinning. In Met het Mes op Tafel pokert u met uw antwoorden. Wie het juiste antwoord schuldig moet blijven, kan altijd nog voor een superslinkse blufstrategie kiezen…

Voor welke speelwijze u ook kiest, er is maar één doel: verzamel zoveel mogelijk Mesgeld en verover een plek in de Nationale top 10.

20 jaar Met het Mes op Tafel
Vanaf 27 februari iedere maandag t/m donderdag
Om 19.55 uur op NPO 2

www.omroepmax.nl/met-het-mes-op-tafel | facebook.com/methetmesoptafel | @MesOpTafel | #MesOpTafel

Met het Mes op Tafel is bedacht door Jan Kok en Joost Prinsen